De samenwerking met YouBeDo.com

Aeres Hogeschool Wageningen werkt samen met YouBeDo.com, een online boekenwinkel die goede doelen steunt tot 12% van elk aankoopbedrag.

De droom van YouBeDo.com

Wij dromen van een eerlijke en rechtvaardige wereld. Dit bereiken we door te zorgen voor een nieuwe geldstroom. Dit geld komt terecht bij mensen en dieren die het nodig hebben of wordt ingezet voor het behoud van onze natuur.

YouBeDo staat voor:

  • You can make a difference
  • Be the change
  • Do it now

 

Hoe doen we dat?

Deze geldstroom ontstaat doordat YouBeDo.com tot 12% van elk aankoopbedrag doneert aan het goede doel dat jij als consument zelf kiest.

Wat doen we?

YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen*  en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders. Doordat jij als consument dezelfde prijs betaalt, gaat tot 12% van je aankoopbedrag naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

Op deze wijze creëren we samen een nieuwe geldstroom die de goede kant op gaat: Wij noemen dit ‘het systeem van delen’.

*) In Nederland kennen we de Wet op de Vaste Boekenprijs. Dit betekent dat elk Nederlands boek overal dezelfde prijs heeft. Bij buitenlandse titels kunnen de prijzen wel variëren.


Waarom werkt Aeres Hogeschool Wageningen samen met YouBeDo?

YouBeDo doneert tot 12% van de opbrengsten van de boekenverkoop aan goede doelen, zonder dat het jou als student meer kost. Daar staat Aeres Hogeschool Wageningen helemaal achter. 
Daarnaast is het voor jou gemakkelijk om al je boeken (dus ook voor je hobby, vrije tijd en cadeaus) in één keer online te kunnen bestellen.